PND, היפרטרופיה של הקונכיות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

29/06/2020 | 23:41 | מאת: מישהו

שלום ד"ר, אני בן 35, בשנת 2001 עברתי ניתוח SMR + TURBINECTOMY. בשנה האחרונה תחושות של גוש צמיגי ולעיתים צורב בגרון ואי נוחות בין האף לגרון. לפי ייעוץ א.א.ג מדובר בPND עם חסימה אפית כרונית. בבדיקה בסיב אופטי: סטיה של המחיצה לשמאל בחלק התחתון, קונכות תחתונות גדושות ומוגדלות דו"צ, הומלץ על טיפול בתרסיסים ו - CT סינוסים כהמשך בירור. 1. מה מטרת ה - CT? 2. האם MRI יכול להוות בדיקה חלופית מבחינת האינפורמציה שנותן? תודה

CT סינוסים לשלילת אפשרות של סינוסיטיס כרונית CT עדיפה על MRI במקרה זה

מנהל פורום אף אוזן גרון