ct סינוסים-נער בן 17. מה פירוש הדבר? מה לעשות?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

29/06/2020 | 09:04 | מאת: אלכסנדרה

להלן ממצאי סריקה טומוגרפית ממוחשבת של: מערות פנים סיבת הפניה: כאבי ראש. ממצאים: מערות הלסת מאווררות היטב. OMC פתוח דו-צדדי. מערות המצח מאווררות היטב. מערה ספנואידלית מאווררת היטב. קיימת סטייה של מחיצת האף לצד שמאל. עיבוי רירית פוליפואידי מינימאלי אטמואידלי. קונכות האף מעובות. היצרות אפית. מבנים גרמיים של עצמות הפנים תקינים. סיכום: היצרות אפית. ללא סינוסיטיס.

בדיקה די תקינה, יש ממצאים קלים באיתמואידים ויש להשוות למצב קליני.

29/06/2020 | 14:36 | מאת: אלכסנדרה

מה הכוונה למצב קליני?

29/06/2020 | 14:38 | מאת: אלכסנדרה

תודה על התשובה המהירה

מנהל פורום אף אוזן גרון