רגישות בצד ימין דל הגרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

03/06/2020 | 19:03 | מאת: אבישי

מזה שבועיים בכל פעם שאני מפהק יש לי כאב חד או רגישות בגרון בצד ימין, לא בטוח שזה גרון, אולי זה הלסת. בכל מקרה עכשיו שאני מדבר בקול רם יש לי גם תחושה לא נעימה באיזור. בבדיקת רופא משפחה אין כלום בגרון. נאמר לי לקבוע תור לאאג אבל אני חושש שהוא יגיד לי לעשות בדיקה פולשנית מהאף. האם יש דרך אחרת לדעת מה יש לי?

להגיע לבדיקה של רופא אא"ג , לא רק לבדיקת סיב אופטי, בהחלט יתכן ומדובר בדלקת במפרק הלסת, או אוזן חצונית .. צריך להבדק

04/06/2020 | 17:28 | מאת: אבישי

האם הבדיקה מהאף כואבת והאם יש דרך אחרת לבדוק שהיא פחות פולשנית? אני קצת מפחד מהבדיקה

מנהל פורום אף אוזן גרון