בליטה קטנה בגרון מאחורי השקד

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

28/05/2020 | 21:24 | מאת: עמית

היי, לאחרונה התחלתי להרגיש כאילו משהו תקוע לי בגרון (בצד שמאל, בבסיס הלשון כזה, איזור השקד) לאחר זמן מה שמתי לב שהתחושה עברה לצדו הימני של הגרון. ומאז התחושה עברה בין הצדדים באופן שרירותי. לאחרונה בדקתי את הלוע במראה וראיתי מעין גוש/בליטה מאחורי אחד השקדים. אך התחושה של משהו שתקוע בגרון לאו דווקא מורגשת מאחורי השקד הספציפי הזה. האם השניים קשורים? צירפתי תמונה של הבליטה. במה מדובר ?

28/05/2020 | 21:26 | מאת: עמית

ככל הנראה הקובץ לא עלה יחד עם הפרסום. הנה קישור https://i.imgur.com/6NKYG7I.jpg

נא לגשת לבדיקת רופא אא"ג. אין ביכולתי לדון במצבך על סמך הפרטים שמסרת, ישנו צורך בבדיקה

מנהל פורום אף אוזן גרון