טנטון באוזן ימין שלא מפסיק

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

26/05/2020 | 21:27 | מאת: יעלה

שלום. לפני מספר חדשים התחלתי לסבול מהתקפי ורטיגו שחזרו כפעם בשבועיים בזמן קימה (אוזן ימין)? במקביל התחילה תחושת כאב ואטימות באותה אוזן. אא"ג חשב שזה ורטיגו סיבובי ובכל פעם טיפל בהתאם אבל שוב חזר. היתה גם תחושת אטימות באוזן שטופלה בסטרונאז. היום כבר חדשיים אין סחרחורות וגם האטימות והכאב דיי חלפו אבל התחיל טנטון. בדיקת שמיעה יצאה תקינה למעט ירידה קלה באזן שמאל ב8 הרץ.טימפנומטריה היתה תקינה הטנטון עדיין קיים ולעיתים כאב קל או תחושת מלאות מ אד קלה באוזן. הרופא אומר לחכות שיחלוף. מה יכול לגרום לכל הנ"ל? האם קשור במזג האויר? מה עוד אפשר לעשות כדי שהטנטון יפסיק?תודה

מה טיב הירידה ב 8000HZ , זה יכול להסביר את הטנטון, ובאם יש הבדל לעומת האוזן השניה הייתי ממליץ לחזור על בדיקת שמיעה ולשקול ביצוע MRI של האוזן .

01/06/2020 | 21:52 | מאת: יעלה

הבנתי שהירידה בשמיעה מאד קלה ונמצאת בטווח הנורמה. הירידה באוזן ההפוכה לאוזן של הטנטון. האם גם אז זה יכול להסביר? האזן של הטנטון תקינה מבחינת שמיעה

מנהל פורום אף אוזן גרון