סינוסיטיס בצד ימין מודלקים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

18/05/2020 | 22:05 | מאת: דניאל

עשיתי MRI לראש בעקבות בקשה של רופא עיניים. יצא תקין, אבל נרשם לי (גר בחו"ל, אז זה באנגלית..) Right maxillary inflammatory sinupathy. מתלבט אם ללכת לא.א.ג או שאם אין לי שום ספימטופמים או משהו שמפריע לי אפשר להתעלם.

זה ממצא אקראי ושכיח מאוד בקהילה , עד 30% בכל מקרה יש צורך בקורלציה קקלינית , ש"א אם אין קליניקה מתאימה לממצא אז לא צריך לעשות כלום אם יש קלינקה מתאימה אז צריך לטפל . לכן ההמלצה שלי היא כן לפנות לרופא אא"ג

מנהל פורום אף אוזן גרון