חשד לליקוי שמיעה בתינוק בן חודש

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

17/05/2020 | 22:48 | מאת: נאש

נולד לנו בן לפני כחודש ובדיקת הסינון בבית החולים הוא יצא לא תקין בשתי אוזניו הזמנו אותנו לבדיקה נוספת לאחר חודש וגם בא הוא לא יצא תקין לכן עשו לו בדיקת abr בא הוא יצא תקין אך התבקשנו לקבוע אבחון מקיף במכון האודיולוגי הבעיה היא שלאור הקורונה המכון האודיולוגי סגור עד יוני אני מאוד מוטרד שלבני יש לקות שמיעה אני לא מצליח להבין האם העבודה שהוא לא עבר סינון שמיעה אך כן עבר abr יכולה להעיד משהו על חומרת ליקוי השמיעה האם ניתן לקבוע של תינוק יש בוודאות ליקוי שמיעה לנוכח הממצאים האלו?

צריך לראות תוצאות בדיקת ABR על מנת להבין במה מדובר, בכל מקרה מכון האבחון ( לפחות במחלקתי בבני ציון ) היה סגור לתקופה קצרה אמוד בתקופת הקרונה , וכרגע עובד רגיל. אכן חשוב שתגיעו להערכה ואז מסתכלים על כל הבידוקת ועושים את האינטגרציה ביניהם

19/05/2020 | 16:27 | מאת: נאש

תודה רבה על המענה המהיר! כרגע נקבע לנו בדיקת abr במאיר בתחילת יוני נקווה לתוצאות טובות.... המון תודה על העזרה!

מנהל פורום אף אוזן גרון