טרנלין 120 מג

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

09/02/2000 | 19:02 | מאת: משה יצחקי

שלום; אני משתמש כבר שנים מספר בטרנלין 120 מג', כטיפול מונע לנזלת אלרגית. אין לי תופעות לוואי. אך הטיפול לא מונע לגמרי את האלרגיה שאני חווה כל בוקר עת אני קם. האם הטיפול אינו מסוכן אם הוא מתמשך במשך שנים, והאם קיימות תרופות אחרות, אולי טובות יותר. תודה

10/02/2000 | 16:25 | מאת: ד"ר אליאב גוב ארי

שלום רב ! בדרך כלל מומלץ להפסיק את הטיפול מדי פעם ולהעריך את התפקוד ללא התרופה. תופעות הלוואי המדווחות בדרך כלל מעטות. כדאי לברר תפקודי כבד ההמלצה ליטול טרנלין כתרופה אנטי אלרגית מוגבלת בדרך כלל לתקופות המועדות להתפרצות אלרגיה ולא לכל ימות השנה.. במידה שעדיין נמשכות תופעות אלרגיות למרות טיפול אנטיהיסטמיני יש מקום לשקול תוספת תרסיס מקומי סטרואידלי אני ממליץ הערכת אלרגולוג או רופא אאג- מחדש .

מנהל פורום אף אוזן גרון