שאלה על האפיגלוטיס בזמן אכילה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

12/05/2020 | 23:41 | מאת: אור

אני בקורס מדא אבל אני מתביישת לשאול את המדריכים, נכון שהאפיגלוטיס מאפשר כניסה לאוכל כשאנחנו בולעים וסוגר את קנה הנשימה כדי שלא יכנס אוכל או מים לבית החזה ,אז מתי שמכניסים לאנשים אוכל דרך האף בבית חולים כמו למשל באנורקסיה או בעיה כלשהי שאי אפשר לאכול איך האפיגלוטיס יודע מתי להיסגר ולהיפתח?? כי הרי מכניסים אוכל באופן רצוף ולא בולעים אז איך זה הגיוני שהם מצליחים לנשום כי הרי הוא תמיד מכניס אוכל. זה לא קשור לחומר במדא סתם חשבתי על זה

שלום רב הפורום מיועד לבעיות רפאויות , באשר להדרכה שלך במד"א אבקשך לשאול ישירות את המדריכים

מנהל פורום אף אוזן גרון