כאבי גרון כתוצאה מעישון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

11/05/2020 | 11:42 | מאת: מיקי

מעשנת 9 שנים,לאחרונה כל סיגריה ולו שאכטה אחת גורמות מיד לכאבי גרון בלתי נסבלים, תחושה של גוש בגרון וקשיים בבליעה, אשמח לדעת סיבות אפשריות

12/05/2020 | 02:44 | מאת: אלכס

אני גם אשמח לדעת, בזמן האחרון עשינתי הרבה מאוד סיגירות ושתיתי הרבה אלכוהול, התחיל לי כאב באוזן שמאל, וכאב בגרון בצד שמאל, קושי בבליעת, והרגשה כאילו זזוות לי החוליות בגרון, כמו כן, מדי פעם הגרון משמיעה כל מני רעשי

ראשית ממליץ לך להפסיק עישון ואלכוהול ולא רק בגלל התלונות אלו, אלא בכלל מומלץ להמנע על מנת להוריד סיכון למחלות גדיוליות ומחלות לב. באשר לתלונה הספיציפית של ך מממליץ לך בדיקת רופא אא"ג

ממליץ בדיקת אא"ג ובדיקת סיב אופטי בהמשך למה שהמלצתי קודם להפסיק עישון

מנהל פורום אף אוזן גרון