שאלה לאחר ניתוח אוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

08/04/2020 | 11:21 | מאת: דניאל

שלום דוקטור, רציתי מאוד לדעת בבקשה את תשובתך. היה לי ניתוח באוזן ימין להוצאת כולסטיאטומה וסגירת עור תוף לפני 3 שבועות וחצי. הרופא אמרה לי לקחת אנטיביוטיקה ציפורדקס 500 לקחת ל-6 שבועות ומי חמצן גם כן 6 שבועות. רציתי לשמוע ממך שזה דבר הגיוני? זה נראה לי המון זמן לקחת את התרופות.. אבל כמובן שאני לא מבין בזה לכן אני פה שואל אותך.. תודה רבה! בברכה , דניאל

מאחר ולא מכיר את הממצאים בניתוח . ממליץ לך להתייעץ עם המנתחת

מנהל פורום אף אוזן גרון