נחנקת מרוק באמצע שינה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

03/04/2020 | 11:30 | מאת: מיכל קי

שלום ד"ר, מקווה ששואלת בפורום המתאים. כבר פעם רביעית בחודש האחרון שאני קמה בבהלה ומרוק שחונק אותי באמצע השינה. מעולם לא קרה לי דבר כזה וקורה רק לאחרונה. אין לי קוצר נשימה אבל החנק הוא שמטריד אותי ולא נעים בכלל. לוקח הרבה זמן להתאושש מזה. מרגישה כמו לאחר טביעה.

יתכן ויש לך רפלוקס ממליץ יעל בדיקת רופא אא"ג בנתיים להשתדל לא לאכול מספר שעות לפני השינה ורק אחרוחות קלות , ולשון עם ראש מורם מעל ל 2 כריות לא לשתות קפה , אלכוהול , לא לאכול חריף ולא מטוגנים

מנהל פורום אף אוזן גרון