צרידות וליחה לאורך תקופה בגרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

16/02/2020 | 13:29 | מאת: smuser12

מזה תקופה עם צרידות וליחה מצטברת בגרון. בבדיקת סיב אופטי נמצאה ליחה רבה ובצקת בין האריתנואידים. אומפרדקס לחודשיים כולל דיאטה ללא עגבניות וכד' לא הועילו. סטרפסילס וכד' לא הועילו. רופא גסטרו אבחן שזה לא נובע מרפלוקס. מה עושים ?

לפי התמונה של הסיב אופטי בחלט זה יכול להיות רפלוקס . בכל מקרה הייתי ממליץ על טיפול בהתאם, להתחיל בהגבלות דיאטה , בשילוב עם טיפול תרופתי. ממליץ לפנוץ לרופא לקבל הנחיות וטיפול תרופתי

מנהל פורום אף אוזן גרון