האם הממצאים מצביעים על סינוסיטיס?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

10/02/2020 | 16:52 | מאת: רוני

שלום, בצעתי mri מוח עקב כאבי ראש ממושכים. הממצאים: בסדרת flair הודגמו מוקדים היפראינטנסים רבים בחומר הלבן מתאים לשינויים איסכמיים כרוניים של החומר הלבן. ללא שינוי משמעותי מהבדיקה הקודמת. הודגם עיבוי בינוני עם פלס נוזל אויר בסינוס הספונדיאלי מימין, בולט יותר בהשוואה לבדיקה הקודמת,היכול להתאים לסינוסיטיס חריפה? סיכום: ממצאים בסינוס הספונדיאלי מימין החשודים לסינוסיטיס חריפה,נא לקורלציה קלינית.אודה לחוות דעתך

כתוב לך בבירור שיתכן ויש סינוסיטיס , מומלץ לחזור לרופא אא"ג שלך על מנת לעשות בדיקה קלינית ולראות אם יש התאמה בין הממצאים למה שעולה בבדיקה שלו

מנהל פורום אף אוזן גרון