סינוסיטיס - תוצאת CT

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

02/02/2020 | 11:54 | מאת: רפי

בן 38, סובל מסינוסיטיס מספר פעמים בשנה. מומחה אא"ג שלח אותי ל CT. מה אומרת התוצאה? מומלץ לנתח או להמשיך רק עם תרסיסים? ממצאים: קיימת סטייה של מחיצת האף לצד ימין. עיבוי רירית אטמואידלי. הסינוסים הפרונטליים תקינים. הסינוסים הספנואידליים תקינים. עיבוי רירית פוליפואידי מקסילרי עם חסימת ה-OMC. קונכות האף מעובות והודגמה היצרות אפית קשה. סיכום: פוליפוזיס. היצרות אפית. סטייה של מחיצת האף לימין. עיבוי קונכות האף.

סמנים של סינוסיטיס כרונית ממליץ לך לחזור עם הדיסק והפיענוח לרופא ששלח אותך

מנהל פורום אף אוזן גרון