אולטרסאונד רקמות רכות צוואר

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

26/01/2020 | 00:25 | מאת: אוריה

היי, ביצעתי אולטרסאונד של רקמות רכות בצוואר. רוב הבדיקה יצאה תקינה חוץ מכמה דברים, הנה תוצאות הבדיקה: רקמות רכות בצוואר מצד שמאל: הדגמה תקינה של הרקמות הרכות. באזור סובמנדיבולרי הודגמו בלוטות לימפה בודדות, בגודל כ - 1.1 × 1.8 עם מרקם שומני, ווסקולריזציה חלשה. רציתי לשאול מה אומרות תוצאות הבדיקה? יש לי גם מידי פעם כאבים באיזור הזה שבוצע האולטרסאונד.

חשוב מאוד להשוות את הממצאים ב US לממצאים הקלינים והתלונות יש צורך בבדיקת רופא מטפל ולשקול ניקור הבלוטה

מנהל פורום אף אוזן גרון