מריניגיטיס ומה לעשות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

16/01/2020 | 14:25 | מאת: אור רחמן

היי, הייתי ביום שני אצל רופא אף אוזן גרון ואובחנתי עם מיריניגיטיס, עם דלקת באוזן שמאל ושלפוחית על עור התוף. ההרגשה הכללית שלי השתפרה אבל האוזן ממש לא ועדיין סתומה ממש. רציתי לשאול אם יש משהו כלשהו נוסף לעשות? (מסיימת כבר טיפול אנטיביוטי) ובנוסף, אם אני מרגישה מספיק טוב להתאמן אני יכולה כבר ללכת להתאמן? מפחדת שמאמץ עשוי לפגוע בצורה כלשהי באוזן. אפשר גם להפריד בין אימוני האירובי והכוח ולומר לי מה מתאים, כי לפי מיטב הבנתי ייקח עוד זמן עד שהאוזן יישתפר. תודה רבה מראש על כל מענה

לפי מה שכתבת קיבלת טיפול טוב במרינגיטיס רק הייתי עושה בדיקת שמיעה. לגבי הפעילות הגופנית צריך לחזור באופן הדרגתי

מנהל פורום אף אוזן גרון