בועות באוזןןןןןןןןןןןןןןןןן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

09/12/2019 | 14:15 | מאת: יעל

היי, יש לי מפעם לפעם כמו תחטשה של בועה באוזן כאשר יש לי צרבת והאוכל עולה אז במקביל יש תחושה של בועה שנמשכת שניונת זה לא קורה תמיד . לפעמים באוזן ימין אך בדרך כלל בשמאל. מציינת שזה עבר לי לחודש וחזר שוב. כמו מה זה נשמע? לא יודעת אם קשור אהל אני בהיריון .

צריך בדיקת רופא אא"ג לעיתים יכול להיות נוזלים באוזניים או תת אוורור של האוזן

11/12/2019 | 15:50 | מאת: יעל

האם גם רופא משפחה יכול לזהות נוזלים באוזן במידה ויש? . ומה זה אומר תת אוורור של האוזן? זה קורה בשיהוק האם יכול להיות שזה פריקת לחצים בין החללים(הרי יש תעלה שמקשרת בין האוזן והגרון) וזה בעצם מה שגורם לתחושת הפקיעה הזאת?

מנהל פורום אף אוזן גרון