צורך לירוק ולכחכח בגרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

19/11/2019 | 10:06 | מאת: רנית

שלום, יש לי צורך קבוע לירוק כל כמה דקות, ולכחכח בגרון בתדירות גבוהה. אני גם משתעלת ויש לי אסטמה (מטופלת במשאף ואומפרדקס), ואני סובלת מצרידות. בדיקת סיב אופטי נמצאה תקינה, למעט סגירה לקויה בפונציה של מיתרי הקול. האם יש דרך להפחית את הצורך בהפרשת נוזל מהפה ובכחכוח בגרון, ולהקל על הצרידות? תודה רבה על העזרה

חשוב לבדוק מה השממעות של סגירה ליקויה, ולבדוק באם ישנה תמונה של GERD אפשר להעזר בקלינאית תקשורת לגבי בעיית המיתרים

מנהל פורום אף אוזן גרון