דלקת באוזן וטיפות שלא נכנסות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

17/11/2019 | 23:14 | מאת: שירלי

שלום, היו לי כאבים באוזן ימין. הזמנתי רופא הביתה שאמר שיש מעט אדמומיות אז זאת דלקת ונתן לי טיפות אוזניים שנקראות דקס אוטיק. הבעיה היא שהטיפות לא נכנסות לי אל תוך האוזן, לא משנה מה נסיתי וגם אמא שלי ניסתה. הבנתי שאולי זה אומר שיש לי הצטברות שעווה. האם הרופא שבא הביתה במכשיר שלו כמו של רופא משפחה יכל להיה לראות את השעווה? והאם ישנה יעילות אם כך לשכב עם זה אפילו שעה ואחרי לשים צמר גפן באוזן או שזה לא יהיה יעיל בשום צורה כל עוד לא נכנס פנימה? והאם במצב כזה צריך לקחת אנטיביוטיקה בכדורים? או שאני יכולה לנסות חודש לנסות לקחת כורכום במינון גבוה כתוסף ולחכות? תודה מראש

ממליץ לף לגשת לבדיקת רופא אא"ג יכול להיות באמת שיש פקק ויכול להיות שלא הוסבר לך איך לשים טיפות, יש צורך במשיכת האוזן מעלה ואחורה על מנתלישר את התעלה ואז הטיפות יכנסו יותר בקלות ואפשרות נוספת באם יש דלקת אז יתכן והתעלה חסומה בגלל הדלקת על כן מומלץ לגשת לבדיקת רופא אא"ג

מנהל פורום אף אוזן גרון