הרגשת כבדות בצד הגרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

13/11/2019 | 12:52 | מאת: אני

שלום ד"ר! בחודשיים וחצי האחרונים אני מרגישה מן כובד כזה בצד הגרון שלאחרונה מקרין לי לאוזן. הלכתי לעשות בדיקת US ואלו הממצאים: בלוטת המגן אינה מוגדלת, בעלת מבנה אחיד בלוטות הרוק התת לסתיות תקינות בלוטות הלימפה במישור תת לסתי דו צדדית, הגדולות ג'וגולודיגסטריק עד 2.5 ס"מ במראה סונוגרפי שמור- מתאימות לתגובתיות. מה זה בעצם אומר? 2.5 ס"מ זה לא נקרא נפוח? יש בדיקות נוספות שאני יכולה לעשות ע"מ לראות יותר בבירור מה קורה איתי? התחושה מתסכלת... תודה!

בלוטה בגודל של 2.5 ס"מ מחייב המשך בירור , נא לפנות לרופא רר"ג או מטפל שלך להמשך בירור , לשקול ניקור של הבלוטה, ובדיקות דם ...

מנהל פורום אף אוזן גרון