האם שימוש יתר (מספר שנים) במי חמצן באוזן יכול לגרום נזק?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

09/11/2019 | 06:23 | מאת: גלית

שלום, יש לי בעיה של נוזל שיוצא צהאוזניים אחת לתקופה. כשזה קורה לאחר כמה ימים האוזניים נסתמות. בעבר הייתי פעמיים אצל רופא אוזניים ועברתי ניקוי שכאב לי ואחריו סבלתי מורטיגו תשופה ארוכה. זה היה מפחיד. לכן בשנים האחרונות (כארבע שנים) מצאתי פתרון לשימוש במי חמצן. לאחרונה זה לא הזר ואוזן שמאל שלי סתומה כמעט לחלוטין. האם יכול להיות שהשמיעה שלי נפגעה? תודה

אם יש לך ספקות לגבי השמיעה מומלץ להבדק לראות שאין פקק ולעשות בדיקת שמיעה ישנם תכשירים נוספים מלבד מי חמצן לניקוי פקקים.

מנהל פורום אף אוזן גרון