טיפול בדום נשימה קשה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

06/11/2019 | 21:15 | מאת: אייל

שלום. לפני שנתיים עשיתי בדיקה של מעבדת שינה ואובחן שסבלתי בלילה מ-70 הפסקות נשימה. לאחרונה המצב אפילו החמיר, ובכל פעם שאני מנסה לתפוס שנת-צהריים אני מתעורר בלי אוויר באמצע. התחושה שלי היא ששימוש במכשיר CPAP הוא לא הפתרון האידיאלי בשבילי כי השינה שלי מאוד קלה. הייתי רוצה לדעת מהן האופציות לטיפול בבעיה. תודה!

השימוש במכשיר CPAP הינו הטיפול הכי יעיל, אומנם יש צורך בעוד הרבה פעולות על מנת להקל המצב, כמו ירידה בשמקל ( לא ציינתה מה המשקל שלך) או האם יש בעיות אנטומיות כל שהן כמו סטיה קשה של מחיצה , או חסימה אפית מכל סיבה אחרת

מנהל פורום אף אוזן גרון