אנגינה בגרון חיידק סטרפטוקוקוס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

06/11/2019 | 01:07 | מאת: מאיה

היי לפני שלושה ימים הייתי אצל רופא משפחה שאיבחן אצלי אנגינה בגרון כל השקדים שלי מודלקים לבנים הוא נתן לי אנטיביוטיקה - אוגמנטין. מה שכן אני לא רואה שיפור (עדיין הכל נפוח ולבן בשקדים) חוץ מזה שירד לי החום שהיה מאוד גבוה(עכשיו הוא נע בין 37 ל37 וחצי) האם זה תקין ? כמה זמן משך ההחלמה?

הטיפול באוגמנטין אמור לכסות היטב את החיידים שגורמים לדלקת , יתכן ויהיה שיפור איטי. יחד עם זאת הייתי ממליץ לך על שטיפות פה שלוש פעמים ביום עם קורסדיל בנוסף לטיפול האנטיבוטי

מנהל פורום אף אוזן גרון