צליל מתכתי באוזן ובחך

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

17/09/2019 | 20:43 | מאת: יעל

שלום רב. לפני כחודש רעש חיצוני כמו נקישה על חפץ כלשהו אני שמעתי אותו כמו צליל מתכתי למרות שהקשתי על עץ, גם כשהקשתי עם האצבעות ליל האוזניים גם כן שמעתי את אותו צליל מתכתי ולאחר כמה ימים עבר. היום הצליל המתכתי חזר שוב כשאכלתי והמזלג נגע באחת השיניים, לאחר מכן כשהצמדתי את הלשון אל החך בלחץ וניתקתי אותה שוב הצליל המתכתי מופיע. אציין שאני סובלת מירידה קלה בשמיעה וטיניטוס ותופעה כזו אף פעם לא היתה לי. אשמח לשמוע את דעתך בעניין תופעה זו. תודה מראש, יעל

יכול להיות שחלה החמרה בליקוי שמיעה ,ממליץ על בדיקת רופא אא"ג ובדיקת שמיעה עדכנית

מנהל פורום אף אוזן גרון