גרון &.&.&.&.&.&.&.&.&.&.&.&.&

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

17/09/2019 | 00:08 | מאת: עמנואל

היי  כבר שבועיים שאני מרגישה שמשהו תקוע לי בגרון אני מנסה לבלוע את זה ולא מצליחה תחושה שזה חוזר בחזרה לגרון. מלווה בגרפסים לפעמיים תחושת שרפה בגרון וטעם רע מאוד מאוד בפה. עשיתי סיטי גרון ויצא תקין. עשיתי בדיקה של מצלמה מהאף לגרון ויצא תקין. הלכתי לרופא אף אוזן גרון שבדק שוב ואמר שהכל בסדר ולא רואים כלום אבל התחושה לא עוברת וזה משבש לי את אורח החיים אני כל היום מתעסקת בזה כי אני ממש מרגישה כמו אוכל שתקוע לי תמיד בגרון הרופא אמר שזה כנראה לחץ קבעתי שוב ללכת לראות את הרופא  השאלה שלי האם יש משהו שיכול לשפר לי את ההרגשה??? :-) ..........@&@&@&@?&?@,&,@,@

התמונה יכולה להתאים לרפלוקס, מומלץ המשך בירור ובדיקת רופא גסטרו

מנהל פורום אף אוזן גרון