נוזלים מאחורי עור התוף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

15/09/2019 | 15:21 | מאת: דנה

היי, יש לי נוזלים מאחורי עור התוף באוזן שמאל. הרופא הנחה אותי לישון על צד מסוים ואני לא זוכרת איזה. אוןז שמאל, עם הנוזלים, כדי שהנוזלים "יצאו"? או דווקא לישון על אוזן ימין ואז הנוזלים "מתרחקים" מהאוזן? תודה

15/09/2019 | 19:32 | מאת: מישהי

היי, אני שלושה וחצי חודשים עם נוזלים גם אחרי עור התוף בצד שמאל החיים שלי נהפכו לגיהנום לא תיפקדתי בכלום. אני רק שבוע עם המכשיר איירפופר והחיים שלי השתנו מקצה לקצה. אמורה להשתמש בזה חודש וחצי חודשיים. תתייעצי שווה שווה.

שמח לשמוע שחל שיפור

לא מכיר הנחיה כזו

מנהל פורום אף אוזן גרון