תוצאות אלטרסאונד תירואיד, בלוטות רוק וכו'

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

15/09/2019 | 14:16 | מאת: דני

שלום, לאחרונה עשיתי אולטרסאונד למס' איזורים ובסיכום ההבחנה נכתב: באונה השמאלית של התירואיד ציסטות בודדות בקוטר עד 3 מ"מ עם הסתיידויות בודדות בתוכן. כמו כן, זרימת הדם בבלוטת התריס אינה מוגברת, בלוטת התריס עצמה אינה מוגדלת, בעלת מבנה אחיד ולא הודגמו בלוטות לימפה מוגדלות בצוואר (משני הצדדים). לגבי הציסטות, יש לי מה לחשוש? לגשת לרופא? תודה מראש

ממצא של ציסטה בתירואיד הינו ממצא שכיח, בגדלים האלו מומלץ רק מעקב רופא אא"ג .

מנהל פורום אף אוזן גרון