סטרונאז AQ יחליף את ניתוח אף בהקטנת קונכיות?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

14/09/2019 | 22:40 | מאת: מעיין

שלום, יש לי קושי נשימה ואף סתום לכן מתברר הקונכיות שלי מנפחות ומה שגורם למחיצה להתעקם. לכן הרופא המליץ לי לקחת טיפות סטרונאז לנסות חודש וכי זה פותח את דרך נשימה באף במקום ניתוח, זה נכון? אני רואה תגובות אחרות שזה נגד אלרגיה, גם יש לי נזלת וכנראה אלרגי . אבל זה לא יפתח את דרך הנשימה באף? ולא עושה תופעות לוואי? בנוסף אשמח לדעת אם הניתוח יצליח ואם אנשים עברו בהצלחה מדובר בהקטנת קונכיות תודה

בד"כ במקרים כמו שלך ממליצים על טיפול שמרני בהתחלה ע"י סטירונאז , שעוזר בשיפור התלונות ובאם הטיפול לא עוזר כלל ניתן להתקדם לטיפול כירורגי

מנהל פורום אף אוזן גרון