תחושה שמשהו תקוע בגר

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

07/09/2019 | 19:09 | מאת: שירן

שלום ד"ר לפני יומיים התחלתי להרגיש מן כבדות מתחת לגרוגרת, מניחה שבקנה הנשימה, יותר בצד ימין . קיבלתי מכה בטעות לאיזור אבל אני לא בטוחה שזה עקב כך כי ההרגשה הייתה רק יום לאחר אין לי כאבים בעת בליעה, אין צרידות, כשאני ממששת לא מרגישה שום דבר חריג. ההרגשה היא כאילו משהו נתקע לי שם, מעין גולה כזאת, או שמשהו זז קדימה. אשמח לעזרה

אם אין צרידות וקושי בבליעה קרובה לודאי שאין מדובר במצב מסוכן, בכל מקרה הייתי ממליץ על בדיקת לרינקס בסיב אופטי

מנהל פורום אף אוזן גרון