סטפילוקוק וריפלוקס בהריון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

05/09/2019 | 15:27 | מאת: מוריה

שלום רב. אני בהריון שבוע 38 פלוס 3 במהלך חודש יולי התחילו לי כאבי ראש וצוואר עם נזלת הייתי אצל אף אוזן גרון שעשה משטח לסטפילוקוק אוראוס שיצא חיובי טופלתי באיזניל וחזרתי על הבדיקה יצא במשטח פלורה רגילה ...יש לציין שגן היו ארועי דמם מהאף ..לאחר מכן הכאבים השתפרו ..באוגוסט שוב התחלתי לסבול הפעם מתחושת אי נעימות בגרון ובצוואר עם תחושה כאילן משהו תקוע לי בגרון וכאבי צוואר הייתי אצל 2 מומחי אף אוזן גרון אחד עשה לי בדיקת fol מהאף למיתרי הקול ושניהם טענו כי יש לי רפלוקס כתוצאה מההריון ...האם יתכן שהחיידק יכול לעבור למקום אחר.?אם טופלתי באנטיביוטיקה ןיצא משטח תקין האם הוא עבר??לגבי הצוואר והראש נאמר לי שיש לי רגישות ניכרת בשרירי הצוואר

05/09/2019 | 16:11 | מאת: המשך לשאלתי

יש לציין שיש לי גם תחושה של,לחץ באוזניים לעתים וגם תחושה לעיתים של נימלול בפנים

05/09/2019 | 16:16 | מאת: המשך

עשיתי גם us לפני שבועיים לבלוטות בצוואר שגם יצא תקין

בבדיקת FOL מצאו סימנים לרפלוקס , שבהחלט יכול להתגבר בתקופת הריון, ואין לזה קשר לממצא של החיידק במשטח.

מנהל פורום אף אוזן גרון