בדיקת שמיעה בת 7- פענוח

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

02/09/2019 | 11:27 | מאת: שני

ביתי סבלה מירידה בשמיעה , כל הזמן היה לה כאבי אוזניים טופלנו בטיפות. לאחר שעברנו רופא הסתבר שכל האוזן שלה היתה מלאת "שעווה" והוא הוציא לה כמות גדולה ידנית. ואמר שעכשיו היא תחזור לשמוע רגיל. עשינו בדיקת שמיעה, המצ"ב, לדעתך הבדיקה תקינה? למה ה-DB 40 ובגרף מצויין אחרת? בשתי האוזניים אותו דבר: SRT 5 . DISC 100. DB 40

אני לא יכול לראות את בדיקת השמיעה, אם כתוב SRT= 5 בשתי האוזניים , ודיסקרמנציה 100% זה אומר בדיקה תקינה

02/09/2019 | 11:58 | מאת: שני

תודה, אני לא מצליחה להעלות את הקובץ. על מה מעיד DB40? והאם עם תוצאות כאלה צריך מעקב או שזאת בדיקה תקינה לחלוטין כמו לכל ילד ששומע תקין.

מנהל פורום אף אוזן גרון