בעיות אוזניים עים ירידה קשה בשמיעה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

29/08/2019 | 15:33 | מאת: נווה מרים

השאלה שלי היא האים יש טיפול לטינטון יום אחד הופיע הטינטון ומאז מעל 10 שנים אני סובלת מסחרחורת קשה ירידה קשה בשמיעה אני היגעתי לאן שאמרו לי ועשיתי המון בדיקות והתדובה של הרופאים אין מה לעשות גברת את צריכה ליחיות עים זה אני מוכנה לעשות כל דבר רק שיעזור לי איכות החיים ירדה אודה לך על העזרא

טיפול שיעלים את הטנטון לצערי אין אומנם ישנם הרבה טיפולים שיכולים לעזור לך להתמודד עם זה. בנוסף אם יש ליקוי שמיעה , אז שיקום שמיעה בהחלט מפחית את הטנטון .

מנהל פורום אף אוזן גרון