ליחה מעיקה כל בוקר שגורמת לשיעול

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

28/08/2019 | 20:36 | מאת: מיכל

אני סובלת כל בוקר בערך כשעתיים מזמן הקימה מליחה מעיקה בגרון שמפריעה לי לדבר ותוקעת לי את הדיבור וגורמת לי להשתעל הרבה עד להוצאתה. מה הגורם לזה וכיצד מטפלים בזה? יש לציין שאני סובלת מאלרגיה עונתית ונוטלת טלפסט 180 פעם ביום ובבוקר משתמשת באבאמיס תרסיס לאף.

יכולים להיות הרבה סיבות לזה, אלרגיה ונזלת בהחלט יכולה להיות סיבה, רפלוקס ויש לך גם השתנקיות יכול להיות סיבה ובעיות בקנה הנשימה, יכולים לגרום לזה לא הזכרת אם את מעשנת? שגם זה יכול להיות סיבה מומלץ להבדק

מנהל פורום אף אוזן גרון