נפיחות ואדמומיות באף חלק עליון משני צידי האף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

22/08/2019 | 22:23 | מאת: ליזית

עשיתי ניתוח לפני כ- 7 שנים כתוצאה ממחיצת אף עקומה , והקטנת קונכיות האף. במשך השנים נשמתי טוב יותר ,נראה כי הניתוח עזר לפתיחת הנשימה . בתקופה האחרונה אני מרגישה נפיחות מצידי האף ואדמומיות וכמו כן בעיית נשימה במיוחד בלילות בשינה. הייתי אצל רופא מומחה לפני כשבועיים - בבדיקה שנעשתה ע"י הרופא המומחה נמסר לי שהמחיצה ישרה , הקונכיות תקינות , והנפיחות מנימי דם . נמסר לי שיש אפשרות לקבל סטרואידים לאף . זה לא תמיד עוזר , ולעיתים עוזר מעט. השבוע שמתי לב שהאף מאוד אדמומי בחלקו העליון משני צידי האף . וטיפה נפוח . מה ניתן לעשות כנגד האדמומיות , הנפיחות , וחוסר נשימה חלקה מהאף . אשמח לתשובתך , תודה מראש . + הוסף תגובה

צריך להבדק ולראות שהאדמומיות זה לא תהליך דלקתי אני לא חושב שמקור הבעיה סה האדמומיות בחלקים לטירלים של האף האם ישל לך אלרגיה כל שהא ?

25/08/2019 | 22:18 | מאת: ליזית

תהליך הדלקתי ואדמומיות לפנות לרופא עור ?

מנהל פורום אף אוזן גרון