נקב קטן במחיצת האף אחרי ניתוח מחיצה וקונכיות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

19/08/2019 | 20:41 | מאת: ברק

לפני חודשיים ביצעתי ניתוח מחיצה וקונכיות,בזמן האחרון הבחנתי בנקב קטן במחיצה לפי רושם של הרופא א.א.ג נקב זה יכול להיסגר וצריך לתת לו זמן ולא התעסקויות נוספות,לפי מה שקראתי מאתרים הבנתי נקב יכול רק לגדול והאם זה נגרם אולי מניקוי האף,הייתי מגלגל נייר ודוחף בעדינות לנחיר מה עלי לעשות חשוב לציין שהרופא הביא לי גם משחה אנטביוטית לנחיר האם זה רלוונטי לריפוי

אין מדמעות גדולה לנקב במחיצה מומלץ מעקב

20/08/2019 | 12:38 | מאת: ברק

כוונתי האם באמת יש אפשרות שנקב כזה יסגר,והאם אתה ממליץ על משחה אנטיביוטית mupironNasel לאף

מנהל פורום אף אוזן גרון