נפיחות בצוואר צד שמאל עם רגישות באיזור האוזן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

22/07/2019 | 12:27 | מאת: גלית

שלום ד"ר לפני שבועיים שמתי לב שיש לי בלוטת קטנה מאחורי אוזן שמאל . אאג לא ייחס לה חשיבות לאחר כמה ימים הרגשתי נפיחות באיזור הצוואר ולחץ מאחורי האוזן רופאת משפחה לא מצאה כלום . בדיקות דם תקינות ואולטרסאונד צוואר תקין . איזו עוד בדיקה /צילום עמוק יותר אפשר לבצע ? אני לוקחת אתופן ואנטיביוטיקה ומרגישה שזה לא באמת עוזר.

קרוב לודאי שמדובר בבלוטת לימפה מוגדלת תגובתית לתהליך זיוהמי , לטעמי בוצע בירור מלא . צריך לתת לאנטיביועייקה לעשות את העבודה כרגע

מנהל פורום אף אוזן גרון