סינוסיטיס מחיצת אףאודה לחוות דעצ

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

30/06/2019 | 23:44 | מאת: הדר

שלום בת 28 פניתי לא.א.ג בשל כאבי ראש ופנים. בבדיקת סיב אופטי אובחן :" מחיצה לשמאל עם זיז גרמי למיאטוס אמצעי " כמו כן בצילום רנטגן נאמר שיש הצללה בסינוס מקסילרי .מימין והצללה עגולה קטנה. משמאל .נראה כי מקור המלאות הינה ציסטה שפירה. כיצד זה יתכן ? אני הבנתי שהמקור להצללה זה סינוסיטיס. והאם ציסטה זה דבר מולד? אציין שביצעתי צילום כזה גם לפני חצי שנה שבו הכל היה תקין.כיצד ניתן לטפל תודה.

הכוונה שהסיבה להצללה בסינוס מקסלרי זה נוכחות הציסטה, זה ממצא שכיח מאוד באוכלסיה וברוב המקרים לאל משמעות קלינית

מנהל פורום אף אוזן גרון