פצע בפתח חצוצרת האסטאכיוס ליד הלוע

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

04/02/2000 | 22:58 | מאת: שלום

שלום באנדוסקופיה נמצא פצע בפתח חצוצרת האסטאכיוס ליד הלוע, לאחר טיפול אנטיביוטי יש שיפור אבל חודש לאחר מכן התופעה חוזרת זה נמשך כמה שנים מה עושים? תודה

06/02/2000 | 15:02 | מאת: ד"ר אליאב גוב ארי

שלום רב ! קשה להבין במדויק מהי האבחנה המדויקת אליה הגיעו במקרה שלך. בכל מקרה, פצע שאיננו מגליד מהווה סיבה להמשך בירור ומעקב עד למציאת הסיבה להופעתו. הסיבה לנוכחות הפצע יכולה להיות מקומית או מערכתית. לשם כך יש לעבור בירור מסודר. אני ממליץ על בדיקה מחודשת אצל רופא א.א.ג - והחלטה על צורך בביופסיה או בירור נוסף אחר. בהצלחה

מנהל פורום אף אוזן גרון