בליעת עצם דג - מסוכן?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

08/06/2019 | 18:31 | מאת: אנונימית

שלום רב, בשבוע 14 להריון.אתמול אכלתי דג סלומון והרגשתי משהו שורט במעט בחיך, אולם זה כבר היה מאוחר מדי ובלעתי את החתיכה של דג. לא הרגשתי שמשהו נתקע בגרון או כאבים כלשהם אח״כ. היום בחתיכה אחרת של הדג ראיתי שיש עצם, לכן חוששת שבלעתי אתמול באמת עצם של הדג. האם יכול להיות מסוכן? אני בהריון וכמובן זה מדאיג אותי יותר. האם יש צורך להיבדק?

אם בלעת את העצם בלי שתתקע ברקמות של הוושט טו הפה , אין שום סכנה , העצם תתפרק בקיבה

מנהל פורום אף אוזן גרון