בעיות מתמשכות באוזן ימין

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

07/06/2019 | 10:13 | מאת: לירון

היי, מתייעץ לגבי בעייה שנמשכת זמן רב. לפני כשנה התחילה בעיה של אוזן סתומה/אטומה שצריך כל פעם השוואת לחצים ע"י בליעת רוק,הייתי אצל כמה רופאי משפחה וא. א. ג ויש גם בעיה של אף סתום תמידי עשו לי את הבדיקה שמכניסים מצלמה לנחיר ואמרו שיש משהו שנראה כמו אלרגיה בנחיר אחד וגם מחיצה עקומה אך באוזן לא נמצאה כל בעיה ועשו ניקוי שעווה, בדיקת שמיעה וטיפטומטריה תקינה! אך עכשיו מרגיש שוב שלפעמים כאילו תקוע משהו באוזן וכל הזמן רעשים של רוחות ויציאת אוויר במיוחד שקמים מהשינה בבוקר! יש עוד תופעה מרגיזה שיש רעש בסביבה כמו מוזיקה מאוד חזקה, כלב נובח חזק או אדם שצועק מתחילים פרצי אוויר באוזן וכמו רעשים של חרקושים כאלה עד אשר לדוגמה האדם הפסיק לצעוק. לא מוצאים כלום באוזן ואני מיואש לגמרי.

יתכן ואתה סובל מתפקוד לקוי של החצוצרה שמאזנת לחצים באוזן. ביחוד עם הממצאים שתארת באף, מומלץ טיפול משולב גם של האלרגיה והממצאים באף, במידה וזה לא משפר את המצב יש לברר אפשרות צינטור חצוצרת האוזן

מנהל פורום אף אוזן גרון