תחושה של משהו תקוע בגרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

26/05/2019 | 07:06 | מאת: אא

שלום רב, אשמח לקבל ייעוץ לגבי נושא שמטריד אותי מאוד. בשלוש שנים האחרונות אני סובלת לא מעט מדקירות בחזה, עשו לי בדיקות ללב כולל מוניטור של שבועיים לבדוק את הקצב לב והכל תקין. בחצי שנה האחרונה התווספו לי תופעות נוספות כמו תחושה של משהו תקוע בגרון, סחרחורות , כאבים בעיניים כאילו יש לי חול וכאבים מתחת לעיניים, בנוסף מסתבר שיש לי נסיגת חניכיים מאוד רצינית וכאבים בשיניים הקדמיות. עשו לי אולטרסאונד בגרון ולא מצאו כלום ומבדיקה של אף אוזן גרון אמרו לי שיש לי אודם בגרון ונתנו לי אומפרזול. אני גרה בארהב ולא ממהרים כאן לעשות בדיקות. בקשתי לעשות את הבדיקה עם המצלמה לאורך הגרון כבר הרבה זמן ורק עכשיו אישרו לי לעשות אותה בסוף יוני בחמישה ימים האחרונים יש לי ממש כאבים, צרידות שיעול לסירוגין, אני אובדת עצות מה עלי לדרוש לבדוק? אם אני לא מבקשת הם לא יוזמים את הבדיקה

לא ניתן לשלול אפשרות של רפלוקס , שיכול לגרום לתלונות דומות למה שאתה מתאר, אומנם חייב בדיקת סיב אופטי של הלרינקס ובדיקת ריפא גסטרו

מנהל פורום אף אוזן גרון