שריפה בלתי פוסקת בגרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

23/05/2019 | 20:33 | מאת: בר

היי ד״ר! במשך כ6 שבועות אני סובלת משריפה בגרון כל בוקר, שהולכת לאחר צחצוח השיניים וחוזרת לאורך היום וחוזרת במיוחד בלילה. מכיוון וחשבתי שזה רפלוקס שיניתי את כל אורח החיים שלי והתזונה שלי בכדי שזה יפסק וברגע שזה לא נפסק אני חושדת שז לא זה. השריפה ממוקמת בחיך העליון ובקיר הגרון שמאחורי הענבל.. (ובמיוחד בגשר שמעל השקדים). כואב לי לבלוע ויש תחושה בבליעה של דלקת בגרון. בהמלצת אחותי (הזוי ככל שיהיה) ניסיתי לשתות מעט חלב אם שהקל על השריפה והצריבה מאוד לאורך היום עד הלילה. מה זה יכול להיות?!

הייתי ממליץ על בדיקת רופא אא"ג לרבות בדיקת סיב אופטי של הלוע

מנהל פורום אף אוזן גרון