אף יבש ואין נזלת בתוכו

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

23/05/2019 | 08:28 | מאת: דן

שלום דוקטור. אני בן 25 בריא בדרך כלל לפני כחצי שנה שמתי לב שהאף שלי מתחיל לייצר פחות ופחות נזלת בתוך האף. עם הזמן ניה פחות ופחות נזלת והאף שלי מרגיש נורא יבש מבפנים. היום כמעט ואין נזלת בתוך האף אפילו אחרי 24 שעות. הייתי אצל רופא אף אוזן גרון שבדק בתוך האף ואמר שהכל נראה בסדר. הוא רשם לי ספריי לאף אבל זה לא עזר כל כך. האם עולה לך מחשבה מסה יכול להיות כדי שאוכל ללכת אליו שוב ולהציג את הרעיון הזה. אני נורא מפחד כי מתחיל להיות קשה לנשום כשזה יבש ולפעמים אפילו נוצר דם כשאני מכניס אצבע לבדוק אם יבש בתוך האף. אני גר בחול והמזג אוויר פה נורמלי ולא קיצוני. תודה דוקטור מקווה שעולה לך רעיון למה זה יכול להיות.

ראשית לא חייב להיות נזלת באשר לתחושת היובש בהחלט יכול להיות, צריך בדיקת אף לראות שאין בעיית מבניות באף, וזרימת האוויר תקינה

מנהל פורום אף אוזן גרון