דר יקר תראה מה עניתי לי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

15/05/2019 | 22:16 | מאת: מיכל

טוב אובחנתי עי רופא א.א.ג שיש לי ציסטה על השקד קטנה ונחמדה,הרופא אמר שאפשר להןציא, לא חובה אם זה לא מפריע לי ,וזה לא מפריע לי מה דעתך? תגובה שיתוף פתח בלשונית ד"ר ריאד חניפס - תמונה תשובת מומחה | מאת: ד"ר ריאד חניפס 15.05.19 | 10:09 (0) חשוב יותר דעת מי שבדק והתרשם מהמצא במקרה הזה , אם הרופא שבדק מתרשם ממצא בנגני לא משמעותי, אז יתכן תצטרך לעבור פעולות נוספות מה זה ממצא בנגני? ואיזה פעולות נוספות?

אי אפשר לנהל את המקרה שלך דרך המחשב מציע לך להמשיך מעקב וטיפול רופא אא"ג. ממצא בנגני הכוונה לממצא שאינו גידולי . באשר לשאר הבדיקות זה לא יהיה מקצועי להמליץ לך על כל מני בדיקות ללא בדיקה לכן אבקש לגשת לרופא אא"ג שבדק אותך והוא יתאים לך תוכנית בירור של הממצא יום טוב

מנהל פורום אף אוזן גרון