חשד לפטריה בלשון? מה צריך לעשות?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

13/05/2019 | 19:23 | מאת: שני

לפני שבועיים התחילה לי תחושה מוזרה בלשון, כאילו היא יבשה כל הזמן. גם בזמן האוכל אני מרגישה תחושה מוזרה. שמתי לב ללבן על הלשון ונקודות קטנות אדומות. באמצע הלשון בחתך אזור "שעיר". הרופא לא שלח למשטח אבל נתן בהתחלה משחה שלא עזרה ואחר כך טיפות. אשמח לעזרה בנושא, מה עלי לעשות? מצ"ב תמונה. תודה

צריך הגיינה טובה של חלל הפה והלשון וניתן גם להשתמש במשחות יעודיות לפטרת בלשון מומלץ לקבל מרשם לתרופות מרופא מטפל

מנהל פורום אף אוזן גרון