התמכרות לטיפות אף אלרין

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

11/05/2019 | 15:35 | מאת: דובי

אני מכור לטיפות אף אלרין מזה לא מעט שנים. אני חייב כל כמה שעות לשים טיפות באף אחרת האף נסתם לי וקשה לי לנשום. האם יש איזו שהיא דרך להיגמל מהטיפות ולחזור לנשום נורמלי?

בהחלט טיפול ממושך באלרין עושה יותר נזק מתועלת לרבות ההתמכרות. כמו כבכל המתכרות יש לעבור תהליך גמילה , ז"א אומרת להתחיל להפחית בשימוש באלרין באופן הדרגתי, ובו בזמן להשתמש במשאבים אחרים אפשר ליטול אותם תקופה ארוכה ללא נזקים. ממליץ להגיע לרופא אא"ג שיסביר לך איך אפשר לעשות את זה ולהמליץ לך על משאב אחר

12/05/2019 | 14:06 | מאת: דובי

תודה רבה לך ד"ר חניפס אכן אקבע לרופא אא"ג כפי שהיצעת

מנהל פורום אף אוזן גרון