דלקת גרון מוגלה וכאבים.

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

10/05/2019 | 17:57 | מאת: אסנת

לעשות ומה הטיפול שהיא צריכה לקבל? כל רופא נותן חוות דעת שונה לגבי הטיפול והיא ממשיכה לסבול ללא שינוי כבר 4 ימים. אודה לתשובה מהירה מאד.

דלקת גרון כרוכה בכאבים הטיפול הוא אנטיבוטי בד"כ , אומנם לעיתים המצב יכול להחמיר מעבר ולהגיע למצב של מוגלה בשקדים ואז מחייב פתיחה וניקוז. אם אין שיפור תחת טיפול אנטיבוטי מספר ימים, הייתי ממליץ לשקול החלפת טיפול אנטיבוטי , בדיקה חוזרת לשלול אפשרות של מורסה פריטונסלרית ובדיקות דמים ותרבית

13/05/2019 | 00:08 | מאת: אסנת

תודה על תשובתך.

מנהל פורום אף אוזן גרון