חיידק בגרון פעם שלישית

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

09/05/2019 | 09:22 | מאת: לללי

שלום וברכה בחודש האחרון יש לי פעם שלישית חיידק טופלתי בהתחלה בראפאפן כעבור כמה ימים ששוב כאב הגרון נתנו לי דאלצין סי שלקחתי יום כי כאב לי מזה הבטן ואז נתנה לי אוגמנטין למשך 7 ימים מה לעשות יש לי משטח חיובי שוב רןפא אמר לי לנסות ביו בליס של סופהרב האם זה יכול לעזור ואם לא מה עוד ניתן לעשות מטריד שישש חיידק ששנמצא. ללא טיפול

חיידק נמצא במשטח ישיר אצל קרוב ל 40% מהאנשים, אנחנו מתחילים לטפל רק באם ישנה דלקת גרון, וסמני דלקת ( חום , כאבי ותפליטים על השקדים) צריך לראות אם מהתרבית נעשה רגישיות , לאיז אנטיבוטיקה החיידק רגיש לטפל בהתאם

12/05/2019 | 15:37 | מאת: ללי

השאלה אם יש מה לעשות . כי כבר טופלתי ברפאפן אוגמנטין ויצא שוב חיובי במשטח המליצו לי על ביו בליס האם זה עוזר?? או מה עוד ניתן לעשות כדי להתפטר מהחיידק

מנהל פורום אף אוזן גרון