אף סתום וקושיי בנשימה בלילה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

26/03/2019 | 02:43 | מאת: ארז

שלום יש לי בעיה עם אף סתום שמלווה אותי מספר שנים, חשבתי שיעבור לבד אבל הבעיה ממשיכה הנחיר הימני מרגיש לי סתום 90%, והשמלי 40% הבעיה היא רק בלילה כשאני בשכיבה כשאני עומד אני יכול לנשום מהאף, כשאני שוכב אני יכול לנשום רק דרך הפה אשמח לעצה תודה

יש צורך בבדיקת האף, בד"כ בשינה מצב פסיולוגי של זרימת דם שונה בריריות האף ועל כן רירית מתנפחת יותר מהשניה ואם יש בנוסף סטיה של מחיצה אז יכולה להיות חסימה של הנחיר באותו צד. על כן מומלץ בדיקת רופא אא"ג

מנהל פורום אף אוזן גרון